Faktor-Ring Zrt.

A bizalmi megoldás

 

HVG

vs.

Faktor-

Ring

Az ügyfélbarát követeléskezelés folyamata

 

Ügyfeleink problémáit minden esetben lényegre törően és empatikusan tárjuk fel, legyenek azok megbízók vagy adósok. Az adósok számára az egzisztenciális helyzetüknek legmegfelelőbb egyezségeket ajánljuk, amelyek keretében adósságszolgálati terheiket tervezhetően viselni tudják. (Társaságunk már évek óta „bevezette” a „magáncsőd” intézményét.)

 

A Faktor-Ring Zrt. az üzleti és a banktitok védelmét szem előtt tartva képviseli az ügyfeleket harmadik személlyel szemben. Működésünk prudens (céltudatos, szakszerű, megbízható, független, átlátható), ügykezelésünk interaktív (személyes kontaktus minden ügyféllel), kommunikációnk közérthető.

 

Ügyfeleink egyöntetű megelégedésére végezzük tevékenységeinket, ezért például előírásosan honlapunkon is fórumot teremtünk ügyfeleinknek, partnereinknek, hogy ha mégis szükségesnek látnák, panasszal élhessenek. Ha mégsem ezt az utat választanák, akkor munkaidőben a lapfejben látható telefonszámokon jelentkezhetnek be, vagy levélben.

 

Természetesen a deviza-, deviza alapú és forinthitelek elszámolásának intézésére előírt nyomtatványok, űrlapok is ügyfeleink rendelkezésére állnak.