Faktor-Ring Zrt.

A biztos pont

 

HVG

vs.

Faktor-

Ring

Magunkról

 

A Faktor-Ring Pénzügyi és Tanácsadó Zrt. 1998-ban jött létre négy jogelőd cég tevékenységét egyesítve. Ebből adódóan 1994 óta – az állami bankkonszolidáció időszakától kezdődően – állandó résztvevője a faktorációs piacnak. Az így létrejött holding – fő üzletágán, a faktoráción túl – divizionálisan ingatlan forgalmazásával és hasznosításával, mediációval, pénzügyi és befektetési tanácsadással, vagyonkezeléssel és válságmenedzseléssel foglalkozó üzletágakat is működtet.

 

A Faktor-Ring Zrt. csaknem valamennyi magyar kereskedelmi banknak minősített és szerződött partnere. Eredményesen tudja képviselni megbízói érdekét a végrehajtások és felszámolások területén – kapcsolatrendszere segíti a gyors és hatékony ügyintézést. Eljárásai empatikusak és ügyfélbarátak, amit egyöntetűen elismernek a kereskedelmi bankok, az ügyfelek és a konkurens partnerek is.

 

A Faktor-Ring Zrt. által kifejlesztett Követeléskezelési és Elszámolási Rendszer (KER) alkalmas nagy tömegű követelésállomány nyilvántartására, feldolgozására és elszámolására. A KER mintegy megtízszerezi az egyes dolgozók követeléskezelési kapacitását. A Faktor-Ring Zrt. presztízse, megbízhatósága és referenciái biztosítják, hogy szükség esetén felkészült munkatársakkal egészíthessük ki saját humánerőforrásainkat. Eddigi működése alapján a Faktor-Ring Zrt. az aktív és a passzív követeléskezelés területén egyaránt elismert szakmai tekintély.

Budapest VII. kerület,
Dob utca 56–58.